meer informatie

Verzending

Wij streven ernaar uw bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren. Bij producten die op voorraad zijn en op doordeweekse dagen voor 15:00 zijn besteld, doen we ons uiterste best om hem de volgende dag nog te laten leveren. Al onze producten in Nederland worden via PostNL of DHL verzonden.

 

Duitsland & België

Wij helpen u ook graag aan een mooie tas of portemonnee als u in België of Duitsland woont. Helaas zijn de verzendkosten naar zowel België als Duitsland voor ons een stuk duurder en vandaar dat we voor deze bestellingen een vast bedrag van €5,95 vragen. Wij hopen op uw begrip!

 

Over Leer

Al onze producten zijn van echt leer. Leer is een echt natuurproduct. Hierdoor kan het voorkomen dat je leren tas of portemonnee kleine oneffenheden, scheurtjes of vlekjes heeft, omdat deze op de huid van het dier zaten. Dit is normaal en juist een teken dat het leer echt is en wat je leren product uniek maakt. Wij verkopen geen nepleer ofwel PU-leer genoemd, wat geen oneffenheden bevat (en daarmee ook geen leer kan zijn).

Het kan dus voorkomen dat uw leren product kleine afwijkingen heeft van de productfoto. Mochten er toch grote verschillen zijn of fouten aan het product, laat het ons dan weten via info@hiltenlederwaren.nl en dan zullen we samen naar een oplossing zoeken. Bij productiefouten krijgt u uiteraard via de garantie kosteloos een nieuwe exemplaar opgestuurd.

 

Garantie

Is uw artikel onverwachts kapot gegaan? Dan zijn wij er. Op onze artikelen krijgt u fabrieksgarantie van onze leveranciers. Neem voordat u het artikel terugstuurt eerst contact op met onze klantenservice via info@hiltenlederwaren.nl. 

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendommen en foto’s liggen bij Hilten Lederwaren. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze eigendommen (inclusief citaatrecht en foto’s) is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hilten Lederwaren.

 

Foto’s kopen

Alle creatieve foto’s van Hilten Lederwaren, onder andere de foto’s op deze website als de foto’s op onze sociale media kanalen zijn te koop. De standaard prijs voor één creatieve foto zonder model bedraagt €350 exclusief btw. Een foto met model zichtbaar op de foto heeft een standaardprijs van €450 exclusief btw. Voor meer informatie betreft het kopen van foto’s: neem contact op via info@hiltenlederwaren.nl.

 

Zakelijk klant?

Wilt u zakelijk een bestelling doen en een grotere hoeveelheid artikelen afnemen? Neem dan contact op via info@hiltenlederwaren.nl 

 

Bedrijfsgegevens

Hilten Lederwaren

Adres: Oud Zevenaarsedijk 4

Postcode: 6913 KM

Plaats: Aerdt

Website: www.hiltenlederwaren.nl

E-mail: info@hiltenlederwaren.nl

KvK nummer: 71940693

BTW nummer Nederland: NL858914414B01

BTW nummer België: BE0738.563.839

Bank: NL90 KNAB 0257 5522 00 t.a.v. Hilten Lederwaren

Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt
0