retourneren

Bestelling retourneren

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het retourneren van uw bestelling. Als er iets onduidelijk is of als u een vraag heeft, neem dan graag contact op met onze klantenservice via info@hiltenlederwaren.nl

 

Verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat u het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@hiltenlederwaren.nl. We zorgen dat u kosteloos het goede artikel ontvangt.

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kunt u doen door ons via het contactformulier te bereiken of via een e-mail naar info@hiltenlederwaren.nl Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

a) Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
b) Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel crediteren.
c) U kunt uw artikel terugsturen naar ons postadres – zie onderaan de pagina, vergeet niet uw naam en adres te vermelden.

De terugbetaling is kosteloos voor u als consument.

 

De retour procedure

1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen, in ongebruikte staat en in originele verpakking, binnen 14 (veertien) dagen te retourneren. 14 dagen gaan in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Nadat u gemeld heeft dat u uw artikel retour wilt zenden heeft u 7 dagen de tijd om het artikel daadwerkelijk retour te hebben geleverd bij Hilten Lederwaren.

2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of kan koper het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Artikelen in de sale zijn hiervan uitgesloten.

3. Wij verzoeken koper vooraf en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel contact op te nemen via ons contactformulier of via info@hiltenlederwaren.nl

4. Koper vermeldt duidelijk in het contactformulier of e-mail het artikel, ordernummer en de gewenste oplossing.

5. Hilten Lederwaren bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeerd en of terugname geheel of gedeeltelijk acceptabel is.

7. Koper is zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het risico van een retournering

 

Retouradres

U kunt een bestelling retourneren door deze voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

Hilten Lederwaren
van Heekstraat 17, 6686CA
Doornenburg

Ingeval van retourzending dient u het volgende in acht te nemen:

a) U dient altijd de factuur van uw bestelling mee te sturen, zodat wij kunnen nagaan van wie de retourzending afkomstig is.
b) U dient bij het inpakken van de producten redelijke zorg te betrachten zodat de producten onderweg niet beschadigd raken.
c) U dient bij het postkantoor een bewijs van terpostbezorging te vragen en dit te bewaren totdat u de koopprijs heeft terugontvangen of de vervangende producten bij u zijn thuisbezorgd.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben terug ontvangen zullen wij z.s.m. zorg dragen voor de terugbetaling.

 

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op via info@hiltenlederwaren.nl

Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt
0