retourneren

Bestelling retourneren

U kunt bij ons eenvoudig retourneren. Het kan immers dat uw aankoop toch niet bevalt en in dat geval kunt u binnen 14 dagen uw retour melden. U kunt uw retour melden door ons te mailen naar: info@hiltenlederwaren.nl, of u kunt uw artikel terugsturen met het formulier voor herroeping, deze kunt u vinden onder aan deze pagina.

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het retourneren van uw bestelling. Als er iets onduidelijk is of als u een vraag heeft, neem dan graag contact op met onze klantenservice via info@hiltenlederwaren.nl

 

Verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat u het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@hiltenlederwaren.nl. We zorgen dat u kosteloos het goede artikel ontvangt.

 

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hiltenlederwaren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Identiteit ondernemer

Hilten Lederwaren

Oud Zevenaarsedijk 4

6913KM Aerdt

Nederland

info@hiltenlederwaren.nl

06-39193974

Kvk: 719.406.93

BTW: NL.858914414.B01

 

Formulier voor herroeping

Om te retourneren kunt u ons een e-mail sturen met uw bestelgegevens of u kunt het artikel terugsturen met het ingevulde onderstaande formulier voor herroeping.

klik hier: formulier voor herroeping Hilten Lederwaren

Neem contact op

Not readable? Change text. captcha txt
0
De waardering van www.hiltenlederwaren.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 1765 reviews.